Velkommen til Sommerseilskolen 2019

Uke 26,27,32 og 33

Sommeren 2019 arrangerer Moss Seilforening den tradisjonelle Seilskolen med nybegynneropplæring og "sommermoro" på Søly, og ønsker svømmedyktige barn og unge velkommen til lek, vannsport og seiling under sommerens seilskole. Det blir bading, grilling, lek på land og selvfølgelig masse seiling!

Påmelding i år er gjennom Ferieklubben i Moss Kommune. Åpner ca 7.juni.

Moss seilforening inviterer svømmedyktige barn fra ca 8 år- 16 år til vår årlige seilskole i ukene 26, 27, 32 og 33.

Her blir det seiling i optimistjolle eller tomannsjollen RS Feva , bading, grilling, kjøre rib, lek og morro. Vi har et heldags tilbud for barn som trenger det fra 07.30-16.30. Evt fra 10.00-15.00. Ingen seilerfaring nødvendig .

I ukene 26 og 33 er det også egen treningsgruppe for jolleseilere som deltar aktivt på seiltrening i Moss seilforening.Intern påmelding.

Informasjon om Sommerseilskolen i 2019:

Tid: ukene 26, 27, 32 og 33.

Det er ikke noe krav om seilerfaring fra tidligere, men barna må kunne svømme og svømmevest er obligatorisk når vi er ved sjøen. Bagen skal inneholde matpakke(lunsj), svømmevest, badetøy, regntøy, solkrem og skift - uansett vær.

I år er Olav Bakke, Marie Bordal og Mads Severin Hassum-Olsen ansvarlige for seilskolen, sammen med et lag av dyktige trenere.

Vi forsøker oss med 4 uker i år også. Dette forutsetter at vi får nok påmeldte barn og trenere. Vi oppfordrer derfor til tidlig påmelding slik at vi kan være tidlig ute med å skaffe trenere, basert på antall påmeldte barn.

Pris : Normal tid ( 10.00-15.00): 2000 kr
Utvidet tid ( 07.30-16.30): 2500 kr inkl frokost.

Gratisplasser

Moss Seilforening har 6 gratisplasser til årets seilskole. Plassene er forbeholdt barn av familier som ikke kan ta seg råd til å delta på en slik sommeraktivitet. Prosjektet er et samarbeid mellom BUF Dir, Norges Seilforbund og Moss Seilforening.
Kort søknad sendes til Moss Seilforening ved Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

Har du noen spørsmål, ikke vær redd for å ta kontakt med:

Fredrik Bakke: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Olav Bakke: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.:908 78 154 ( når sommerseilskolen pågår)

Se også vår facebookside for informasjon

MS Sponsorer

hellyhansen      raymarine   seatronic    handelsbanken      dnb-logo