e-post

1.oppsett
- inngående server, pop3/IMAP : mail.moss-seilforening.org
- utgående server, smtp: mail.moss-seilforening.org (port 25 eller 587, vi anbefaler å ta i bruk port 587)
(VIKTIG: utgående serveren krever autentifisering for å kunne akseptere utgående e-post)
brukernavn: "hele_e-postadressen" (eksempel: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
passord: "som tidligere oppgitt"

2. Når dette er endret i e-postklienten / Outlook, anbefaler vi at du avslutter e-postklienten og starter den på nytt.
3. Nå skal e-post kunne mottaes og sendes på normal måte igjen.

For de om ønker å benytte SIKRE (SSL/TSL) kanaler:

• Vi har lagt opp til at vi har sertifikater og sikre kanaler for de som ønsker å benytte sikker overføring av e-post.
    I stedenfor å benytte mail.moss-seilforening.org kan man da benytte mail.buskerudweb.com (med samme brukernavn (e-postadresse) og passord som tidligere oppgitt.

For de som ønsker å benytte "e-post på internett" (Webmail):

Skulle det være uklarheter og/eller problemer er det bare å ta kontakt med oss på flere måter, kontaktopplysninger: http://www.buskerudweb.com/kontakt-oss

OPPSUMMERUING STØTTEDE PROTOKOLLER:

Innkommende e-post server: mailmoss-seilforening.org o (for SSL/TLS mail.buskerudweb.com)
Utgående e-post server: mail.moss-seilforening.org o(serveren krever autentifisering) port 25 (eller 587) (for SSL/TLS mail.buskerudweb.com)
Innkommende e-postprotokoller som er støttet: POP3, POP3S (SSL/TLS), IMAP, IMAPS (SSL/TLS)
Utgående e-postprotokoller som er støttet: SMTP, SMTPS (SSL/TLS)

Du er her: diverse e-post