Gjesteplasser sommer og vinter

Gjesteplasser - sommer og vinter

Vi ønsker gjestende båter velkommen til Søly båthavn, Moss Seilforening. Gjesteplasser finner du på brygga (på molo) til høyre rett innenfor moloåpningen. Her kan to båter ligge utenpå hverandre.

Ellers i havna har vi et system med røde/grønne skilt, hvor gjestende båter kan legge seg på grønt. Hvis man har tenkt å forlate båten over natten skal nattevakt eller havnesjef ha beskjed. Man må være forberedt på måtte flytte til en annen plass eksempelvis allerede neste dag.

Havneavgift korttidsleie - kr 150/døgn, inkluderer vann og ladestrøm. Denne skal betales i selvbetjeningskassen ved klubbhuset, kontant eller på Vipps. Dusj og toalett for gjester er å finne på klubbhusets sydside.

Det er anledning til å søke plass for langtidsleie, sommer eller vinter, eller vinteropplag på land. Vennligst ta kontakt med havnesjef for nærmere informasjon vedrørende dette.

Maks tillat båtlengde i havna er 13 meter - 42,5 fot.
Det er plasser med 5-meters bredde på moloene. Og 4,3m / 4,0m / 3,5m på flytebryggene.

Velkommen!

Havnesjef Gunn Rodal