SØKNAD OM FAST BÅTPLASS

Venteliste

Det forutsettes medlemskap i Moss Seilforening for å stå på venteliste (se under).

Nedenfor kan du lese hvilke betingelser som gjelder for å stå på ventelisten for å få båtplass og hvordan tildeling av båtplasser blir foretatt:

Når en båtplass blir ledig for ny tildeling vil alle som står på ventelisten få en SMS og i tillegg en e-post. Det opplyses i SMSen og e-posten om plass nummer, kategori og bredde.
De som ønsker å få tildelt plassen skal sende en e-post til havnesjefen (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) i løpet av 1 uke, med opplysninger om båt type og båtens hoved mål.
Vedkommende må ha en båt som passer til plassen eller konkrete planer om å anskaffe en slik båt innen 2 år.

Prioriterings- og tildelingsregler

Havnesjefen står ansvarlig for drift av systemet og et havneutvalg foretar tildeling etter fristens utløp.

Rekkefølge for prioritering:

• Endringsønsker internt i havna
  • Seilbåter fra Moss og omegn
  • Motorbåter fra Moss og omegn
  • Seilbåter fra andre steder i Norge
  • Motorbåter fra andre steder i Norge
  • Mudrete 4,3 m plasser forbeholdes seilbåter

Når prioritering i h.t. foran nevnte kriterier er foretatt prioriteres etter ansiennitet på ventelisten.

4,3 m plasser som ikke blir solgt benyttes til fremleie det aktuelle året (også til motorbåter). Tilbys for salg igjen neste sesong.

Vi har opplevd de senere år at det er mange som har fått tilbudt plass etter ansiennitet, men har takket nei. Det har ført til at mange med meget kort ansiennitet også har fått plass.

Havneutvalget kan avvike fra disse regler for hensiktsmessig disponering av båtplassene.

Hvis du under de forannevnte betingelser vil stå på venteliste for fast båtplass (årlig ventelistegebyr kr. 200,-) send en e-post til havnesjefen så snart du har fått en tilbakemelding om at ditt medlemskap er registrert.

E-posten til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. skal inneholde:

• Påtenkt båttype - seilbåt eller motorbåt
  • Hovedmål – lengde, bredde, dyptgående