SØKNAD OM FAST BÅTPLASS

Venteliste

Det forutsettes medlemskap i Moss Seilforening for å stå på venteliste (se under).

Alle som søker ny fast plass i havna og alle som har båtplasser fra før og ønsker å bytte innenfor samme kategori eller til en større plass må stå på ventelisten for å komme i betraktning ved tildelinger. Ved bytte til en mindre plass behøver man ikke å stå på venteliste.

Når en båtplass blir ledig for ny tildeling vil alle som står på ventelisten få et varsel på SMS og i tillegg en e-post hvor det opplyses om plass nummer, kategori og bredde.
De som ønsker å få tildelt plassen skal sende søknad på e-post til havnesjefen (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) i løpet av 1 uke, med opplysninger om båt type og båtens hoved mål.
Vedkommende må ha en båt som passer til plassen eller konkrete planer om å anskaffe en slik båt i løpet av påfølgende sesong.

Prioriterings- og tildelingsregler

Havnesjefen står ansvarlig for drift av systemet og et havneutvalg foretar tildeling etter fristens utløp.

Rekkefølge for prioritering:

• Plassbytte internt i havna

• Seilbåter fra Moss og omegn

• Motorbåter fra Moss og omegn

• Seilbåter fra andre steder i Norge

• Motorbåter fra andre steder i Norge.

• Båtplasser kategori 6 på C-brygga, kategori 3 (plass 17 til 25) på B-brygga,
kategori 4 og 5 på D-brygga samt kategori 7 på moloene er forbeholdt seilbåter.

Når prioritering iht. foran nevnte kriterier er foretatt prioriteres etter ansiennitet på ventelisten.

Båtplasser som er forbeholdt seilbåter og som ikke blir solgt benyttes til fremleie det aktuelle året (også til motorbåter). Tilbys for salg igjen neste sesong.

Havneutvalget kan avvike fra disse regler for hensiktsmessig disponering av båtplassene.

Hvis du under de forannevnte betingelser vil stå på venteliste for fast båtplass (årlig ventelistegebyr kr. 200,-) send en e-post til havnesjefen så snart du har fått en tilbakemelding om at ditt medlemskap er registrert.

E-posten til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. skal inneholde:

• Påtenkt båttype - seilbåt eller motorbåt – produsent og typebetegnelse
  • Hovedmål – lengde LOA, bredde, dyptgående