Gjesteplasser

GJESTEPLASSER (BÅTPLASS) I SØLY BÅTHAVN (MOSS SEILFORENING)

GJESTEPLASSER I SØLY BÅTHAVN (MOSS SEILFORENING)

Vi ønsker gjestende båter velkommen til Moss Seilforening/Søly båthavn. Gjesteplasser finner du på brygga (på molo) til høyre rett innenfor moloåpningen. Her kan to båter ligge utenpå hverandre.

Ellers i havna har vi et system med røde/grønne skilt, hvor gjestende båter kan legge seg på grønt. Hvis man har tenkt å forlate båten over natten skal nattevakt eller havnesjef ha beskjed. Man må være forberedt på måtte flytte til en annen plass eksempelvis allerede neste dag.

Havneavgift - kr 150/dgn - inkluderer vann og ladestrøm. Denne skal betales i selvbetjeningskassen ved klubbhuset, kontant eller på Vipps. Dusj og toalett for gjester er å finne på klubbhusets sydside.

Maks tillat båtlengde i havna er 13 meter - 42,5 fot.
Det er plasser med 5-meters bredde på moloene. 4,3m / 4,0m/ 3,5m på flytebryggene.
Se havneskart på hjemmesiden. (klikk her)

Velkommen!

Havnesjef: 92658160