Informasjon - Moss Seilforening

hovedmedlemmer,
familiemedlemmer og
eiere av båtplasser
settes enten opp på oppslagstavlen, eller legges ut på hjemmesiden, eller sendes ut på epost eller pr. brev.
Dersom du ikke mottar informasjon eller mener at våre kontaktdata er feil
kan du kontakte havnesjefen (se her).

Velg oppslaget for å lese det

Heitmann Marin ønsker velkommen  til førjulsmesse 2.-3. desember

2.-3. desember arrangeres det førjulsmesse hos Heitmann Marin. Utstillingshallen er fylt opp med både seil- og motorbåter fra Jeanneau, og vi kan friste flere spennende punkter på programmet!

Åpningstid lør/søn 12.00-17.00
Gratis inngang og parkering

Bilder fra kamera - Søly - MS

Hei,

Moss Seilforening har de siste årene hatt en god tilvekst av nye unge seilere. Nyrekruttering av barn har de siste årene i stor grad kommet fra en godt drevet Sommerskole hvor barna er på Søly en uke av sommerferien og opplever seiling, bading, øyturer og seilopplæring i sikre former. Etter sommerferien har vi startet nybegynnerkurs med deltagerne fra Sommerskolen og skapt ”seilere” av disse før høstferien.

Til alle medlemmer i Moss Seilforening – Endring i faktureringsrutiner

I en tidligere utsending har vi informert om at Moss Seilforening går over til et nytt medlemsregister, som også muliggjør fakturering.

Konsekvenser av havneutvidelsen for Moss Seilforening

Det arbeides for tiden med en ny reguleringsplan i Moss Kommune hvor forslaget er å utvide havna vesentlig.   pdf - se pdf dokument - klikk her

Du er her: oppslagstavle