Informasjon - Moss Seilforening

hovedmedlemmer,
familiemedlemmer og
eiere av båtplasser
settes enten opp på oppslagstavlen, eller legges ut på hjemmesiden, eller sendes ut på epost eller pr. brev.
Dersom du ikke mottar informasjon eller mener at våre kontaktdata er feil
kan du kontakte havnesjefen (se her).

MS - Endring i faktureringsrutiner

Til alle medlemmer i Moss Seilforening – Endring i faktureringsrutiner

I en tidligere utsending har vi informert om at Moss Seilforening går over til et nytt medlemsregister, som også muliggjør fakturering.

Til en begrenset gruppe har vi allerede sendt noen fakturaer og dette fungerte bra.

Hvilke endringer vil vi oppleve:
Fakturaene sendes kun pr. brev til de som ikke har e-postadresse. For alle med registrert e-postadresse vil fakturaene komme pr. e-post.
Det må benyttes det nye kontonummeret oppgitt på fakturaen når vi betaler i nettbanken og det er obligatorisk å benytte KID nummeret for at innbetalingen blir godskrevet rett betaler.

Prinsipielt er det lagt opp til 2 alternative betalingsmåter:
Nettbank og betaling med Bankkort/kredittkort.

Moss Seilforening betaler følgende avgifter for å benytte det nye systemet:
Via nettbank: kr. 14,- pr. giro
Via bankkort/kredittkort:  2,49 % av fakturert beløp + kr. 2,09 pr. betaling

For beløp større enn kr. 500,- vil det derfor lønne seg med betaling via nettbank.

I en overgangsperiode vil det også forekomme giroer etter gammelt mønster.

Har du spørsmål ta kontakt pr. e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf.: 464 07 109

Hans-Peter Raspotnig
kasserer