J70 son

Bli med og seil J/70! Moss- og Soon Seiforening har gått sammen om å kjøpe tre helt nye båter. Vi seiler hver mandag etter «drop in» prinsippet. Prisen er omtrent som på treningssentre.

J/70 seilingen er organisert i flere nivåer. Som medlem kan du være med på organisert seiling hver mandag fra april, gjennom sommeren inkludert juli, til oktober. På disse dagene kommer du til ferdig riggede båter, og ferdig opplegg organisert av ligalederen. Det kreves ingen forhåndskunnskaper, og du trenger ikke forplikte deg til å møte. Det er plass til 12 seilere samtidig - er vi fler rullerer vi på å seile og å arrangere fra følgebåt.

Vi seiler korte regattaer (10-15 min) etter mønster fra Seiisportsligaen. Dette gir masse morsom seiling, mye action, og er super sosialt! I tillegg oppfordrer vi medlemmene av gruppen til  danne egne lag og trene på andre dager, eller til rett og slett seile seg en tur på fjorden. Som medlem booker du båtene uten ekstra kostnad.

Meld deg på her (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

Ligaseiling vil si at man seiler mange korte seilaser, hvor man hele tiden bytter på lagene. Dermed blir det masse action, mye læring, og det er veldig sosialt.

Med vår lokale ligaseiling med J/70 kommer du rett inn i et etablert miljø, og du slipper å eie egen båt. Vi kaller deg «bag-seiling». Ta med seiltøy i bagen og møt opp, så blir det seiling. En egen ligaleder organiserer og sørger for at båtene holdes ved like.

Ligaseiling dukket opp i Norge i 2016 da Norges Seilforbund startet Norsk Seilsportliga. Et slags norgesmesterskap for klubblag på samme måte som eliteserien i fotball. Moss Seilforening vant ligaen i 2017. Soon sf kjemper et stykke ned på listen i andre divisjon. Har du lyst, og er god nok, kan du bli tatt ut til å representere din klubb i Seilsportligaen.

Hele sesongen: 5.900,-

Halv sesong (før/etter 15 juli): 3.900,-

Det eneste som kreves er at du er medlem i Soon eller Moss seilforening.

Meld deg på J/70 seiling her

Her kan du melde deg inn i: Moss Seilforening eller Soon Seilforening

Vi seiler ligatrening hver mandag. Der rullerer vi på lagene, og det er lav terksel slik at alle kan delta uten krav til forhåndskunnskaper.

Du har også mulighet til å danne eget lag og booke båten for å trene på egen hånd, gjerne sammen med andre lag. Det oppfordres til å delta på torsdagsregattaer i Moss seilforening og onsdagesregattaer i Soon seilforening. Har du ambisjoner utenfor klubbene, kan du melde deg på Grundig Cup og Norsk Mesterskap. Eventuelt også Færder, Hollænder’n eller andre regattaer.

Du finner terminliste her

Båten ligger samlet i Soon eller i Moss. Her er datoene for sesongen 2018:

5. april - 2. juni Soon sf

3 juni - 20 juli Moss sf