J70 son

J/70

Hva er Ligaseiling?

Ligaseiling vil si at man seiler mange korte seilaser, hvor man hele tiden bytter på lagene. Dermed blir det masse action, mye læring, og det er veldig sosialt.

Med vår lokale ligaseiling med J/70 kommer du rett inn i et etablert miljø, og du slipper å eie egen båt. Vi kaller deg «bag-seiling». Ta med seiltøy i bagen og møt opp, så blir det seiling. En egen ligaleder organiserer og sørger for at båtene holdes ved like.

Ligaseiling dukket opp i Norge i 2016 da Norges Seilforbund startet Norsk Seilsportliga. Et slags norgesmesterskap for klubblag på samme måte som eliteserien i fotball. Moss Seilforening vant ligaen i 2017. Soon sf kjemper et stykke ned på listen i andre divisjon. Har du lyst, og er god nok, kan du bli tatt ut til å representere din klubb i Seilsportligaen.

Du er her: J/70 Hva er Ligaseiling?