NM 2016 i RS Feva og 29er

I helgen 3.- 4. september arrangerte Asker Seilforening NM i RS Feva og 29er.
Fra Moss seilforening deltok to RS Feva og to 29ere . Ida Olstrøm og Nora Bruaset Andersen seilte knallbra og sikret seg NM Sølv i RS Feva .Konkurransen var tøff, og de ble kun slått av de mer erfarne og to år eldre guttene fra Bærum Seilforening, Alexander Boulland og Arthur Llewelyn.

18 båter deltok fra store deler av landet.
Jentene har seilt RS Feva i halvannet år og er 13 år gamle. Wilma Asting og Hedda Berntsen (Soon) gjorde også en bra innsats, til tross for at de kun har seilt sammen siden i vår.

I 29er klassen sikret Caroline Heiberg og Marie Bordal 4.plassen, og var godt fornøyd med dette da målet var topp 5! Lillebror Henrik Bordal med makker Eirik Mathias Silnes kom på 10. plass, noe de også var godt fornøyd med ettersom de har seilt ett år kortere enn jentene. 18 båter deltok i denne klassen.

Bilder: Nina Bruaset
Tekst: Nina Bruaset ( kommunikasjonsanvarlig Moss seilforenings jollegruppe)

MS 201609 bilde 03

Du er her: Joller sesongen aktivitet NM 2016 i RS Feva og 29er