Nybegynnerkurs i Jolleseiling 2018

Nybegynnerkurs i seiling (optimistjolle) starter 21.8.2018

Moss Seilforening tilbyr seilkurs på forskjellige nivåer fra skolestart i august og frem til høstferien. Hvis ditt barn er nysgjerrig på mer seiling, så starter det et nytt nybegynnerkurs i seiling (optimistjolle) tirsdag 21. august. Kurset går da hver tirsdag og torsdag frem til skolens høstferie. Vi har meget god erfaring med disse "høstkursene" og ser at barna faktisk klarer å mestre en seiljolle i løpet av disse ukene. Dette gir både mestringsglede, seilglede og god selvtillit!

Etter høstferien og gjennom vintersesongen, blir det tilbud om trening i gymsal (samt innlagte uteaktiviteter som ski, skøyter, løping etc).

Kursavgift for seilkurset er kr 1100. Dette inkludere både trening og leie av seiljolle.

Påmelding skjer på Moss Seilforenings sider hos manage2sail.com.

Hjertelig velkommen til et godt og inkluderende miljø på Søly!

Du er her: Joller sesongen aktivitet Nybegynnerkurs i Jolleseiling 2018