Tirsdag kan du få prøve dette gratis!

MORO: Om ikke alle får til akkurat det Mathias Mollatt gjør i en seilbåt, bør det bli en fin kveld på Søly tirsdag. Foto: Nicklas Knudsen

Moss Avis: Tirsdag 18.9 kan du få prøve dette gratis!

Tirsdag kveld skal mossinger få nyte godt av velvilligheten til årets Mossianapris-vinner. Da tilbyr nemlig Moss Seilforening «alle» en tur i seilbåt.

Les hele artikkelen i Moss Avis - 13. september 2018 - klikk her

– Vi er stolte av Mossianaprisen, og vil gjerne gi noe tilbake til byen for dette. Derfor planlegger å invitere alle til «drop in seiling» tirsdag 18. september, sier leder i Moss Seilforening, Truls Holm Olsen, til Moss Avis.

MSF-lederen understreker at de ønsker å vise fram at seiling er en aktivitet for alle, og vil forsøke å gjøre idretten og tilgjengeligheten så folkelig som mulig.

– Vi har et genuint ønske om å øke interessen for seilsport, og få folk til å forstå at dette er en sport for alle mennesker i alle aldre. Vårt rekrutteringsgrunnlag er jo barne- og ungdomsskolenivå, og det blir litt tynt. Vi ønsker oss flere ungdommer og voksne, sier Truls Holm Olsen.

Du er her: Joller sesongen aktivitet Tirsdag kan du få prøve dette gratis!