Seilskolen 2014 - Sommerskolen

Aktivitetstilbud for barn og unge i mosseregionen
Moss Seilforening arrangerer den populære seilskolen i ukene 27 og 32.

Moss seilforening ønsker velkommen til årets seilskole! Moss seilforening ønsker svømmedyktige barn og unge velkommen til lek, vannsport og seiling under sommerens seilskole i uke 27 og 32.

Det blir bading, grilling, lek på land og selvfølgelig masse seiling!

Det er ikke noe krav om seilerfaring fra tidligere, men barna må kunne svømme og svømmevest er obligatorisk når vi er ved sjøen. Bagen skal inneholde lunsjmatpakke, svømmevest, badetøy, regntøy, solkrem og skift - uansett vær.

I år er Sara Hagerup og Eline Snerlebakken ansvarlige for seilskolen, sammen med et lag av dyktige trenere.

Pris normal tid (10:00-15:00) er 1800 kr. (Uten frokost)
Pris utvidet tid (07:30-16:30) er 2200 kr. (Frokost inngår i prisen)

Har du noen spørsmål, ikke vær redd for å ta kontakt med: Sara Hagerup, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (959 15 350) eller
                                                                                              Eline Snerlebakken, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  (913 75 487).

Påmelding:
                      30. juni - 4. juli - klikk her
                   4. august - 8. august - klikk her

Du er her: Joller sesongen Seilskolen - Sommerskolen Seilskolen 2014 - Sommerskolen