Tur og Havseilergruppa - temaaften - Søly den 29. februar 2012 kl. 19:00

RUNE AASBERG OG SIMEN LØVGREN INVITERER TIL SPEKTAKULÆR SHORTHAND SEILING OVER ATLANTEREN

Temaaften 29. februar, oppsummering

To friske seilere og foredragsholdere, Rune Aasberg og Simen Løvgren «ga gass» og tok forsamlingen med på en 23 døgns seilas over Atlanteren som i sekvenser kunne ta pusten fra de mest dristige og sjøvante.
Kombinasjonen av gode presentasjoner, bilder, film og lyd,- kombinert med meget god synkronisering og godt humør i det verbale, gjorde denne kvelden til spesiell for et nærmest fullt klubbhus.
Vi fikk «være med» i alle faser av denne regattaen og fikk servert alle de utfordringene den bød på, - av fysisk og psykisk karakter. De ga oss også innsyn i strategier, taktikk og det internasjonale shorthand miljøet.
Og ikke minst, - de delte også oppturer og nedturer med oss, og også hvordan det er å seile regatta i tre uker så tett innpå hverandre. De ga uttrykk for at de fortsatt var gode venner etter dette, og ga oss også et bilde av neste spektakulære planlagte prosjekt. T&H

Tur og Havseilergruppa i Moss Seilforening inviterer til temaaften i seilforeningens lokale i Søly den 29. februar kl. 19:00

Leserne av Seilas rangerte Rune Aasberg og Simen Løvgrens 4. plass i shorthand klassikeren Transat Jacques Vabre på topp av seilerprestasjoner i 2011.
T&H har gleden av å invitere alle seilere i Moss Seilforening, - samt de 2 teamene med havneplass i Søly, velkommen til en felles temakveld hvor 2 av Norges toppseilere presenterer shorthand seiling på et virkelig internasjonalt nivå.
Det anbefales et besøk på seilernes hjemmeside.

msf-2012-02-29_togh

Per Åge

Du er her: Kurs & Tema tema tema arkiv temaaften 2012 Tur og Havseilergruppa - temaaften - Søly den 29. februar 2012 kl. 19:00