TEMAKVELD - onsdag 20.02.2013 - OPPDATERTE SJØKART

HardDaysNightTemakveld på klubbhuset, Moss Seilforening onsdag 20.02.2013 kl.1900.

Tema: Trådløse installasjoner om bord.
Foreleser: Rolf Fossumstuen hos Raymarine.

Alle er velkomne.
Styret Tur&Hav

HAR DU OPPDATERTE SJØKART.

Under temaaften i T&H siste onsdag anbefalte «foreleser» Rolf fra Raymarine en oppdatering av de elektroniske kartene. Det gjennomføres et større antall viktige oppdateringer årlig, og disse nye versjonene kan hentes på nettet, - alternativt «byttes inn» hos forhandler. Men glem ikke papirkartet, for planlegging og «back up» sikkerhet.

Harald Molvig, - som har lang erfaring med anskaffelse av «lokale» og internasjonale sjøkart anbefalte nettbutikken www.nautiskfritid.no , som nå har overtatt alt vi tidligere kunne få kjøpt i Nautisk Forlag.

SeilbaatPaaGrunn2013 2

Du er her: Kurs & Tema tema tema arkiv temaaften 2013 TEMAKVELD - onsdag 20.02.2013 - OPPDATERTE SJØKART