Tur & Hav Temakveld 12. mars 2014

TogH-tema-2"Karibien

Styret i T&H inviterer til temaaften
onsdag den 12. mars kl. 19:00

Per Åge Johansen starter med å ta oss med på 16 dagers seiltur i herlige Karibien. Turen gikk fra St. Lucia til St. Marten, en distanse på nær 400 nm.

Hans Christian Grande, - som representerer Navionics, gir oss deretter en innføring i hvordan vi kan oppdatere elektroniske sjøkart.

IMG 0367x450T&H INVITERER TIL EN TODELT TEMAAFTEN PÅ KLUBBHUSET ONDAG DEN 12. MARS KL. 19:00

Vi starter opp med at Per Åge tar oss med på en 16 dagers seiltur i «leid kabin», - og med skipper, fra St. Lucia til St. Marten i de Karibiske øyer. En opplevelse som varmt kan anbefales gjennomført i vinterhalvåret hvor vi lengter etter båtliv, sol og varme samt godt badevann.
Strekningen St. Lucia til St. Marten byr på flott natur, fine seiletapper med behagelig seilvinkel, men også på virkelige sosiale kontraster.
Per Åge gir oss også litt om forberedelser og valg, litt erfaringer og også noen anbefalinger.

SjkartOppdatering-22014x450Tør du å seile langs kysten uten oppdaterte kart?

Hans Christian, - som representerer Navionics, avslutter temakvelden med å fortelle om elektroniske kart og muligheter for oppdateringer.
Det gjennomføres årlig et større antall viktige oppdateringer av sjøkartene og det anbefales derfor oppdateringer, - eventuelt utskiftninger.

Styret i T&H ønsker alle medlemmer velkommen.

Du er her: Kurs & Tema tema tema arkiv temaaften 2014 Tur & Hav Temakveld 12. mars 2014