Tur og Hav - TEMAAFTEN - onsdag 19.11.2014

STYRET I TUR OG HAVSEILERGRUPPA INVITERER TIL TEMAAFTEN PÅ KLUBBHUSET PÅ ONSDAG DEN 19. NOVEMBER 2014 KL 19:00

Vi starter med premieutdeling for årets Navigare Cup før vi slipper til Anne Marie og Erik Haugestad som tar oss med i sin S/Y Mana

FRA MOSS TIL BOHUSLAN - VIA NORDKAPP

BildeErikHaugestad-2014De har lovet oss en stemningsfull fotopresentasjon av norskekysten hvor stikkordene vil være: «24 uker, vår 24 fots Mana, 2 personer og en hval».

De lover å dempe taklyset før de lar S/Y Mana bringe oss på fotosafari langs en av klodens mest eksotiske kyststriper, - Norskekysten. Om ikke minutt for minutt så i hvert fall i bøtter og spann.

Vi oppfordrer våre medlemmer til å sette av denne kvelden, - gjerne sammen med «den bedre halvdel», for å oppleve en slik reise i båt.

Det organiseres med dugnad på vaffeljernet og kaffetrakteren og vi ønsker herved velkommen, -

Styret i T&H

Du er her: Kurs & Tema tema tema arkiv temaaften 2014 Tur og Hav - TEMAAFTEN - onsdag 19.11.2014