bli medlem

Moss Seilforening er tilknyttet Norges Idrettsforbund (NIF) gjennom Norges Seilforbund og vi bruker derfor NIF´s databaserte medlems register.

Medlemskontingent i Moss Seilforening er kr. 600,- pr. år for hovedmedlemmer og kr. 200,- pr. år for familiemedlemmer.

Ønsker du også å stå på ventelisten for båtplass i seilforeningens båthavn på Søly

Les dette først

Benytt følgende link og fremgangsmåte for å søke om medlemskap:

• Gå til nettsiden https://minidrett.nif.no/
  • Klikk på linken Ny bruker øverst til høyre på siden (til venstre for grønn Logg inn knapp)

bli medlem

• Skriv inn personinformasjon

Ved opprettelse gjøres det en automatisk sjekk mot vårt folkeregister. Registrer derfor fødselsnummer og navn slik det er registrert i folkeregisteret, ellers vil registrering feile (unntak er utenlandske statsborgere som ikke er registrert i vårt folkeregister).

Registrer mobilnummer fra en telefon du har tilgjengelig, slik at du kan sjekke engangskoden som sendes på sms.

• Klikk på Fortsett (grønn knapp).
  • Skriv inn ønsket brukernavn (minst 6 tegn).
  • Skriv inn ønsket passord to ganger (minst 8 tegn).
  • Klikk på Fortsett (grønn knapp).

Skriv inn engangspassord du nå har fått tilsendt på SMS.

Når du nå har registrert dine data og er innlogget i MinIdrett kan du under Medlemskap velge Moss Seilforening der du søker medlemskap.

Klikk deretter på Send søknad

Du vil få en melding om at søknaden er under behandling. Deretter vil vi så snart som mulig godkjenne søknaden og gi deg en tilbakemelding

Du er her: om MS foreningen bli medlem