Klubbmesterskap Tur og Hav 2016

Klubbmesterskap Tur og Hav 2016 -
24 og 25 september som Jeløya Rundt

På tampen av en lang sesong med mange ivrige seilere forsøker vi å få til et høyst uhøytidelig men dog sosialt klubbmesterskap for alle Tur og hav seilere i Moss.

Les pdf utgaven her.

Klubbmesterskapet vil gå av stabelen 24 og 25 september som Jeløya Rundt. Skippermøte blir kl 13. I søly, med første start 13.45 (ved Norrøna som vanlig). Målgang lørdag vil være i Mossesundet, rett nord for kanalen. Søndag går turen tilbake til Søly med første start kl 11.00, målgang ved Norrøna.
Det er også opprettet en egen turklasse hvor det seiles TUR uten spinnaker, her kan ALLE båter delta, uansett om de har målebrev eller ikke.
Lørdag kveld håper vi mange vil samles for skravling og litt Pizza og øl på Tollboden, vi har reservert plasser fra kl 19.
Jeg håper alle ser sitt snitt til å bli med å seile denne helgen, store og små båter. Kanskje blir dette den siste båtturen i høst? Uansett,
Vi møtes i Søly kl 13 på lørdag 24. September!

Du er her: Tur&Hav sesongen aktivitet Klubbmesterskap Tur og Hav 2016