Fredrikstad Seilforening - langturforedrag / minikurs - 18.1.2017

pga uforutsette hendelser må foredraget utsettes til 15 februar.

I Fredrikstad Seilforening (på Slippen) skal Andreas Holo holde en 3 timers foredrag om langturseiling den 15. februar 2017.
Vi kunne tenke oss at noen i Moss og Sarpsborg også kunne ha interesse av dette - mer informasjon og påmelding: - se her

Av innholdet i foredraget nevnes: reiserute, navigasjon, valg av båt, rigg og seil, motor, strøm ombord, elektronikk, kommunikasjon, selvstyring, sikkerhetsutstyr og seiling i hardt vær, byssa, forsikringer, økonomi, og personlige forberedelser .

Det blir mulig å kjøpe boken «Håndbok for langturseilere» skrevet av foredragsholderen til en hyggelig pris på møtet.
Vi vil også invitere Moss og Sarpsborg seilforening til å delta.
Dette blir et intensivt kurs på ca 3 timer.

For Tur og Hav i Fredrikstad Seilforening.

Du er her: Tur&Hav sesongen aktivitet Fredrikstad Seilforening - langturforedrag / minikurs - 18.1.2017