båtbildeKurs om båtførerprøven i Moss  og et praktisk SRC (VHF).

Vi arrangerer kurs om båtførerprøven i Moss rett over påske; 8., 9., 15. og 16. april.
I tillegg arrangerer vi et weekend-kurs 9. og 10. mai.

Fra: Engelsviken båtskole <Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.>

Emne: Medlemstilbud på kurset Båtførerprøven i Moss og SRC-kurs i Engelsviken

Dato: 26. mars 2015 kl. 17.22.28 CET

Hei!

Vi arrangerer kurs om båtførerprøven i Moss rett over påske; 8., 9., 15. og 16. april  (kl 17-21) på Malakoff vgs. I tillegg arrangerer vi et weekend-kurs 9. og 10. mai (kl 10-18) i lokalet til Moss Røde Kors. Begge kursene har en varighet på 16 timer. Kurset koster ordinært kr 1 800.

For øvrig kjører vi et praktisk SRC (VHF)-kurs i Engelsviken 13., 14. og 22. april (kl 18-21), til sammen 9 timer. Ordinær kursavgift er kr 1 600.

Hvis noen av medlemmene i Moss Seilforening ønsker å delta på kursene, gir vi 10 % medlemsrabatt på ordinær kursavgift.

Vi håper dette kan være av interesse for medlemmer i MSF. Les gjerne mer om kursene herwww.engelsvikenbatskole.no . Påmelding kan gjøres direkte nettstedet, eller per epost eller telefon.

God påske!

Tom Engelsborg

_____________________

Postboks 56, 1625 Manstad