seilingens dag logo

SEILINGENS DAG 22.AUGUST OG ÅPENT HUS I MOSS SEILFORENING

Moss Seilforening ønsker ALLE VELKOMNE, både MEDLEMMER og DE SOM BARE ER NYSJERRIGE, til åpne dører, båter og brygger for alle lørdag 22. august kl 12.00-15.00 . Her blir det mulig å prøveseile optimistjoller eller RS FEVA (en litt større to-manns jolle), eller seile med en større turseilbåt. Alt under kyndig veiledning av erfarne seiltrenere.

Det blir krabbefiske, servering av blåskjellsuppe laget på bålpanne, og pølser på grillen.

Seilingens Dag er et nasjonalt tiltak, som har som mål å la flere mennesker få oppleve gleden av seiling både i stor båt og jolle, på tur eller regatta. Så la alle oss medlemmer i Moss Seilforening vise byen hva for et fantastisk anlegg og unike naturopplevelser vi har tilgjengelig rett utenfor stuedøren!

PROGRAM FOR DAGEN:

Kl: 12.00: Dørene og båtene åpnes. Prøveseiling av optimist og RS FEVA. Krabbefiske for de som vil.

Kl. 13 og kl. 14: Tur med stor seilbåt. Vi har to store seilbåter til disposisjon. Møt opp foran klubbhuset.

Kl . 13.30: Servering av blåskjellsuppe laget på bålpanne , og pølser på grillen.

HUSK REDNINGSVEST/ SEILVEST. Vi har noen vester til utlån.

VEL MØTT!

MS Sponsorer

hellyhansen      raymarine   seatronic     handelsbanken    Lekang Filter logo web 100x40       dnb-logo

Du er her: forside Seilingens dag 22.august - Moss Seilforening