baneUnion Race Glomma Papp 2015 - 12. september

Velkommen til årets Glomma Papp 12. september, som også i år er siste og avgjørende regatta i Union Race. Det er fellesstart på Glomma Papp, hvor mange starter blir det opplyst om på rormannsmøte. Det benyttes NorRating som handikap.

Union Race seiles i tre klasser:

• • Racing NorRating m/spinnaker
  • • Familie NorRating u/spinnaker
  • • Shorthanded NorRating SH (Max 2 personer)

Fredag

Vi tar imot båter og mannskap ved Sarpsborg Seilforenings anlegg fra fredag ettermiddag.

Medlemmer ved bryggene vil være behjelpelig med tildeling av plasser og tilkobling av landstrøm.

• Registrering kl 09:30 -10:00

• Rormannsmøte kl 10:30

• Start kl 12:00

Banevalg avgjøres av regattakommitè på morgenen avhengig av vindforhold. Etter målgang, med flest mulig deltagere samlet, blir det premiering og utlodding - det er masse premier..!

Kl 19:00 starter seilerfesten i storsalen på Seilerhytta. Vi håper at flest mulig benytter sjansen til en sosial samling med godt humør, mange røverhistorier, god mat og drikke – et lystig lag til langt ut i de sene nattetimer. Underholdning og dans.

Egen påmelding til denne festen på våre nettsider - jo før jo bedre, så vi får planlagt innkjøp.

For informasjon og påmelding - se sidene til Sarpsborg Seilforening eller Union Race:
www.sarpsborg-seilforening.no
www.unionrace.com

MS Sponsorer

hellyhansen      raymarine   seatronic     handelsbanken    Lekang Filter logo web 100x40       dnb-logo

Du er her: forside Union Race Glomma Papp 2015 - 12. september