Moss Seilforening - Gjesteplasser - sommer og vinter - se her

Seiling for alle

Vindskift Sommerseilskolen -2022  - J/70

Vindskift - torsdag 19 mai kom Vindskift til Moss Seilforening.
Sommerseilskolen -2022
J/70

Vindskift (facebook)

18 august skal Moss Seilforening i samarbeid med Vindskift arrangere seiling på fjorden for Ukrainske flyktninger.
Det følger samme opplegg som i våres hvor vi stilte med 4 båter og hadde med 15 ungdommer.
Ta kontakt med meg hvis du har lyst til å bidra til å gi noen et hyggelig avbrekk fra hverdagen på mottakssenter.
Truls Holm Olsen  (facebook)

Torsdag 19 mai kom Vindskift til Moss Seilforening. Vi trenger fortsatt noen frivillige og båter som kan ta med ukrainske flyktninger på en seiltur rundt Revlingen. Kontakt meg for mer info !
Truls Holm Olsen  (facebook)

Klar for å invitere noen nye inn til seilingens mange eventyr? Fra 30. mai til 5. juni arrangeres «Seilernes inkluderingsuke» over hele Norge. – Da håper vi mange seilforeninger og seilere vil bidra til aktiviteter og skape hjerterom på havet, sier Ida Patel Hellum i Vindskift.- se Norges Seilforbund

Sommerseilskolen 2022

Nytt om Sommerseiskolen 2022 - se her