Som seiler har jeg svært begrenset økonomi, derfor er jeg helt av henging av å ha business partnere. Jeg er helt overbevist at jeg som toppidrettsutøver har mye å bidra med! Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så kan dere få et tilbud med hva jeg kan bidra inn mot din bedrift.

Mot verdenstoppen

Min drøm er å kunne være verdens beste seiler! Jeg har valgt en av verdens hardeste og mest populære jolle, Laser Standard. Det er her alle de beste seilerne kommer fra, hvis jeg klarer å være verdens beste i Laser, så vil jeg kunne si at jeg har nådd min drøm. Følg med i det daglige arbeidet på facebook og på hjemmesiden min!

Jeg kommer til å skrive noen rapporter jevnlig gjennom året som jeg kommer til å legge ut på forsiden og på 2013. For enda tettere oppfølgning kan du følge meg på facebook, se integrering nederst på siden eller på facebook.

Her er litt om OL i Rio 2016, her skal ta medalje og stå på pallen. For å se veien min mot medalje kan du se her(link til Rio2016).

bilde4 01De 31. olympiske sommerleker skal gå i Rio de Janeiro i Brasil fra den 5. til 21.august 2016. Under OL perioden skal Rio være fylt av sport og olympiske leker, men det skal også være ”the greatest party on earth”. Se videoer under

http://www.youtube.com/watch?v=uTVNr5mmaq8

http://www.youtube.com/watch?v=hUPNbgRfjrk

http://www.youtube.com/watch?v=KUDVcBu22Y8

http://www.aftenposten.no/webtv/Slik-bli-olympiaparken-i-Rio-2016-7040547.html

bilde4 02MARINA DA GLÓRIA

Seilingen vil foregå på Marina Da Gloria. For første gang på mange år vil seilingen være i OL-byen. Arenaen ligger i nærheten av sentrum i Flamengo Park, med en fantastisk utsikt mot Sukkertoppen og Corcovado. Det blir satt opp en stadion/tribune plasser på Flamengo-stranden med plass til 10 000 tilskuere, rett utenfor skal medalrace banen ligge. Altså det kan bli et publikum som seiling aldri har sett før! Alt ligger til rette for at dette skal bli et av de OL i seiling vi har sett!

MS Sponsorer

hellyhansen      raymarine   seatronic     handelsbanken    Lekang Filter logo web 100x40       dnb-logo

Du er her: forside slideshow Mathias