Korona, smittevernstiltak

Korona — oppdatert informasjon og tiltak

Gjeldende fra 18.08.2020

All ferdsel og aktivitet på Moss Seilforenings område skal foregå i tråd med myndighetenes bestemmelser og anmodninger for å begrense spredning av koronasmltte.

• Personer med symptomer på covid-19, eller luftveissymptomer skal holde seg hjemme. De skal ikke delta i aktiviteter eller oppholde seg i havna, hverken mnendørs eller utendørs.

• Personer i karantene eller isolasjon skal ikke oppholde seg i havna eller benytte båten som oppholdssted. Moss Seilforening har ikke kapasitet til å håndtere havnebrukere i karantene, med de ekstra hygienetlltak og forhåndsregler dette medfører.

• Hold god avstand fra hverandre - minst 1 meter - med mindre dere er fra samme husstand.

• Følg Folkehelseinstituttets anvisninger om ekstra god håndhygiene. Det er såpe på veggen ved verkstedet samt andre steder rundt om på området.

Moss Seilforening kan bortvise de som ikke følger anbefalte smittevernråd.

• All bruk av klubbhuset skal avtales med havnesjef. Klubbhuset kan bare benyttes til organiserte møter, organiserte treninger og utleie. Arrangøren må sørge for at alle smittevernregler følges, og ha oversikt over hvem som er tilstede.

• Verkstedet og dets utstyr kan bare benyttes av MS truckførere og havnesjef.

• Båter og utstyr som eies av MS kan bare benyttes etter avtale med havnesjef eller jolleguppas ledelse.

• Havnetoalett er tilgiengelig kun for MS båteiere Her er det renhold en gang i døgnet.

• Organiserte seiltreninger og regattaer skal foregå etter instruks fra MS ledelse.

• MS vil ikke hindre folk i å jobbe med egen båt på opplagsplassen eller benytte private båter i havna.

• Havnekontoret er stengt for besøkende. Havnesjefen treffes helst på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller mobiltelefon 92 65 81 60.

• Tiltakene er gieldende til 31. mars 2021. Det kan forekomme løpende presiseringer eller oppdateringer.

Moss Seilforening 1.12.2020

Du er her: diverse Korona, smittevernstiltak