Gjesteplasser sommer og vinter

Gjesteplasser - sommer og vinter

Gjesteplasser - sommer og vinter

Vi ønsker velkommen til Søly båthavn, Moss Seilforening.

I havna har vi et system med røde/grønne skilt, hvor gjestende båter kan legge seg på grønt. Hvis man har tenkt å forlate båten over natten skal nattevakt eller havnesjef ha beskjed. Man må være forberedt på måtte flytte til en annen plass eksempelvis allerede neste dag.

Maks tillatt båtlengde i havna er 13 meter - 42,5 fot.
Det er plasser med 5 meters bredde på moloene, og 4,3 / 4,0 / 3,5 meter bredde på flytebryggene.

Det er anledning til å søke plass for langtidsleie, sommer eller vinter, eller vinteropplag på land. Vennligst ta kontakt med havnesjef for nærmere informasjon vedrørende dette.

Vi tilbyr nå betaling av havneavgift via app på smarttelefon. Appen heter “GoMarina” og kan enkelt lastes ned på App Store eller Google Play.

Når appen er lastet ned er det enkelt å finne fram til vår gjestehavn der du kan foreta betaling, registrere valgt båtplass og deretter oppgi hvor mange netter man ønsker å bli liggende.

Havneavgift korttidsleie - kr 270,- pr. døgn, inkluderer vann og ladestrøm. Dusj og toalett for gjester er å finne på klubbhusets sydside.

 

 AppStore    GooglePlay

Havnesjef Gunn Rodal
+ 47 92658160
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

SMS til nattevakt:
+47 95980234

 

 

201812 Havnekart Gjester

KategoriTabellGjester

Du er her: Havna båtplasser Gjesteplasser sommer og vinter