Havneweb

Havneweb

– vårt verktøy for administrasjon av Søly Båthavn

Logg inn på Havneweb

Havneweb gjør hverdagen enklere både for båteierne, styret og havnesjef i foreningen. Med dette verktøyet får man full oversikt over havnen til enhver tid. 

Som bruker av havna får du egen innloggingside hvor du finner all relevant informasjon. For innlogging, gå til app.havneweb.no/login

Når du har logget inn på Havneweb kommer du til forsiden «Min Side» hvor du på den blå menyen finner bl.a. «Brukerinfo» og «Båt og båtplass» Her ber vi deg vennligst om å sjekke at all informasjon om deg og din båt stemmer. Husk å legge inn alle opplysninger om din båt, bilde, seil- eller motorbåt, produsent og typebetegnelse, bredde, dybde og lengde i meter (LOA oppgitt fra produsent), forsikringsselskap og polisenummer. Det gjør det enklere for oss i styret.

På menylinjen «Mine havner» kan du gå videre til din hjemmehavn Moss Seilforening. Her vil du til enhver tid ha full oversikt over båtplassen, strømavtale, fakturaer, nyheter fra havna, søke om fremleieplass, venteliste fast plass, vaktlister etc.

Fakturaer varsles på SMS og sendes ut på e-post. På fakturaen vil det også informeres om når den enkelte skal ha sin vakt i havna. Det sendes også ut SMS for betalingspåminnelse, påminnelse på vaktdato, strømmåleravlesning, tildeling og fradeling av innskuddsplass, fremleieplass etc.

MEDLEM - Det forutsettes medlemskap i Moss Seilforening for å få innlogging til havna. Medlemskap søker du på medlemssiden til Norges Idrettsforbund. Husk å velge Moss Seilforening som klubb. Nye medlemmer som søker båtplass må i tillegg registrere seg på frontsiden i Havneweb. Etter godkjenning av medlemskap sendes det ut en sms-melding med brukerinfo og passord for innlogging på Havneweb. Husk å lagre dette i nettleseren.

Skulle det være noen spørsmål rundt noe av dette er det bare å ta kontakt med vår havnesjef på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Med vennlig hilsen

Moss Seilforening

Du er her: Havneweb