Høstseilskole 2021

Moss Seilforening arrangerer seilskole i høstferien med gøy og moro på vannet. Svømmedyktige barn og unge ønskes velkommen til lek, vannsport og seiling på Søly. Seilingen foregår primært med foreningens Optimist- og RS Feva-joller. Det blir bading, rib-kjøring, grilling, lek på land og selvfølgelig masse seiling!

Vi vil gjøre tilpasninger av aktiviteter i forhold til været.

Det er ikke noe krav om seilerfaring fra tidligere, men barna må kunne svømme og flytevest er obligatorisk når vi er ved sjøen. Husk tøy som holder varmen og ekstra skift. Vi har dyktige og erfarne seiltrenere som skal ta vare på hver og en. Detaljert informasjon sendes ut til alle påmeldte ca en uke før seilskolen starter.

Start og sluttid

• Normal tid er oppmøte/innsjekk mellom kl 09:30-10:00 og avslutning kl 15:00
  • Samling med alle barn og trenere, samt informasjon om første økt for dagen vil være klokken 10:00 hver dag.

Påmelding gjøres her https://www.deltager.no/event/hostseilskole_2021

Forbehold

Seilforening står fritt i å avlyse seilskolen hvis det er færre påmeldte enn 10 stykker.

Du er her: Joller sesongen aktivitet Høstseilskole 2021