Sommerseilskolen 2017

Seilskolen 2017

Påmelding: https://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=2675

Sommeren 2017 arrangerer Moss Seilforening den tradisjonelle Seilskolen med nybegynneropplæring og "sommermoro" på Søly, og ønsker svømmedyktige barn og unge velkommen til lek, vannsport og seiling under sommerens seilskole. Det blir bading, grilling, lek på land og selvfølgelig masse seiling!

Nytt av året er at det arrangeres egne treningsgrupper parallelt med den vanlige seilskolen. Treningsgruppene er for Moss Seilforenings egne seilere som ønsker å seile/trene i sosiale former gjennom sesongens beste seiluker.

Tid: ukene 26 ( 4 dager), 27, 32 og 33.

Det er ikke noe krav om seilerfaring fra tidligere, men barna må kunne svømme og svømmevest er obligatorisk når vi er ved sjøen. Bagen skal inneholde matpakke(lunsj), svømmevest, badetøy, regntøy, solkrem og skift - uansett vær.

I år er Edward Vedeler Jensen og Eline Norum Snerlebakken ansvarlige for seilskolen, sammen med et lag av dyktige trenere.

Vi forsøker oss med 4 uker i år også. Dette forutsetter at vi får nok påmeldte barn og trenere. Vi oppfordrer derfor til tidlig påmelding slik at vi kan være tidlig ute med å skaffe trenere, basert på antall påmeldte barn.

Pris : Normal tid ( 10.00-15.00): 2000 kr ( 1600 kr for uke 26)
Utvidet tid ( 07.30-16.30): 2400 kr inkl frokost.( 2000 kr for uke 26)
Treningsgruppe for seilere i Moss seilforening: Normal tid: 1100 kr
Utvidet tid: 1500 kr inkl frokost.

 

Gratisplasser

Moss Seilforening har 5-10 gratisplasser til årets seilskole. Plassene er forbeholdt barn av familier som ikke kan ta seg råd til å delta på en slik sommeraktivitet. Prosjektet er et samarbeid mellom BUF Dir, Norges Seilforbund og Moss Seilforening.
Kort søknad sendes til Moss Seilforening ved Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .Har du noen spørsmål, ikke vær redd for å ta kontakt med:

Per Christian Bordal: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Se også vår facebookside for informasjon: https://www.facebook.com/Seilskolen-Moss-seilforening-183150425127225/?fref=ts

 

Du er her: Joller sesongen Seilskolen - Sommerskolen Sommerseilskolen 2017