Velkommen til møte om seilsportsligaen og sailing champions league 2018
Torsdag 25. januar kl. 19:00 i klubbhuset

Agenda:

  • foreløpig terminliste.
  • mål og hvordan nå målene.

Moss Seilforening vant Seilsportsligaen

Moss Seilforening vant 1. divisjon hele tre poeng foran Åsgårdstrand, og er årets beste foreningslag. Dermed er vi også kvalifisert til European Sailing League i 2018, hvor vinnerne fra alle europeiske land møtes gjennom to kvalifiseringsrunder med finale i Italia i September. 

Ligaseiling Moss og Soon - Åpner for 10 nye medlemmer til å seile J/70

Invitasjon: Vi åpner 10 nye plasser nå. Førstemann til mølla! Ligaseiling med J/70 er en farsott ifølge Moss Avis? Tja. Kanskje det? Det er ihvertfall knallgøy! Det er med unge og gamle, nybegynnere, norgesmestre og OL-seilere. Du kan bli med for bare 5.900 i året (kan regnes fra nå til juli neste år, eller 3.900 for resten av året. Billigere enn vinteropplag for en hvilken som helst båt.

3 splitter nye J/70 til Søly

"En fornøyd nestleder i Moss Seilforening ønsker 3 splitter nye J/70 velkommen til Søly.

Traileren kom den lange veien rett fra verftet i Frankrike.

Moss SF vant første runde av seilsportligaen 1. divisjon i Oslo!

Med god og solid seiling i alle race er vi veldig fornøyde med å vinne i de skiftende forholdene. Gøy at vi fra ytre Oslofjord slår lettvind seilerne fra Oslo med stil. Med første seier i boks blir det nytt lag i neste stevne i Sandefjord!

Seilsportligaen
Moss Seilforening har mange gode seilere som ønsker å delta på denne typen seiling for sesongen. I 2016 er det totalt 4 regatta helger som vi skal stille med lag i. KNS og Sandefjord før sommeren, og Stavanger og Bergen til høsten.

Infomøte J/70 Ligaseiling

Gledelig melding til alle som vil være med å seil J/70: Årsmøtene i Moss og Soon Seilforening har begge gitt støtte til ligaprosjektet og intensjonen om å kjøpe 3 stk J/70. Sammen med den store interessen fra seilerne var det en forutsetning for å gå videre. Dermed har vi fornøyelsen av å invitere til informasjonsmøte:

Torsdag 3. mars kl. 20.00-22.00 i Soon Seilforenings klubbhus, Neptun.

Du er her: Joller sesongen Seilsportligaen